середу, 6 червня 2018 р.

ІІ (обласний ) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри«Сокіл» («Джура») – 2018

Пов’язане зображення
На Львівщині відбудеться ІІ (обласний ) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – 2018
12 – 17 червня 2018 року за сприяння департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації комунальним закладом Львівської обласної ради «Львівський обласний центр краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді» на базі Жовківського районного дитячого центру оздоровлення, відпочинку та туризму «Росинка» (с. Зіболки, Жовківський район) буде проведено ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).
Цього року у грі візьме участь 35 команд (роїв) з районів, міст та ОТГ Львівської області.
Учасники гри змагатимуться за право стати кращими стрільцями з пневматичної зброї, демонструватимуть уміння надавати невідкладну медичну допомогу у конкурсі «Рятівник», долати козацько-туристську смугу перешкод, варити козацький куліш, випробоють себе у спортивному орієнтуванні та облаштуванні місця для відпочинку і ночівлі в умовах природного середовища, будуть слідопитами в «Козацьких перегонах». Цікавинки чекають у «Тереновій грі », грі «Відун» (інтелектуальне змагання з історії України за зразком «Що? Де? Коли?»). Свою творчість рої представлятимуть у конкурсі ватра «Слава Героям» (представлення творчо-мистецького завдання) та «Доброму ділі» (звіт про доброчинні справи рою) тощо.
На переможця гри чекає участь у ІІІ (Всеукраїнському) етапі гри, який проходитиме у Київській області.

Немає коментарів:

Дописати коментар