середу, 27 січня 2016 р.

Всекукраїнський конкурс вчитель року номінація "Захист Вітчизни. Львівська область.

                                                                                                   В час коли Україна веде війну з Росією зростає роль військово-патріотичного навчання  та викладання предмету "Захист Вітчизни". В ці дні у Львові проходить II етап Всеукраїнського конкурсу "Учитель року -2016" в номінації "Захист Вітчизни". В конкурсі приймають участь переможці I етапу, представлені 13 районів області та м.Львів. 
21 січня відбувся перший день конкурсу, в якому учасники провели майстер класи та пройшли тестування. Заочно було оцінено блоги. 
27 січня відбувається другий день конкурсу на базі Львівської класичної гімназії при ЛНУ ім.Ів.Франка. Сьогодні учасники представили навчальні проекти на теми
1. Відділення в бою. Дії  дозорного відділення. 2. Стрільба по наземним та повітряним цілям, в наступі та обороні. 3. Інженерне забезпечення відділення в бою. Міни та інженерні загородження. 4. Способи орієнтування на місцевості.
 Завтра п'ять переможців другого дня проведуть урок з предмету "Захист Вітчизни" в школі м.Новояворівськ
 Бажаю успіхів всім учасникам конкурсу. Надіюся на подальшу співпрацю.
P.S. Долає дорогу, той хто йде!



15 коментарів:

  1. Але чи йде у правильному напрямку! На Батьківщині Скрябіна згадується пісня "Нас кинули".

    ВідповістиВидалити
  2. Ігорю, бажаємо перемоги! Тримаємо кулаки!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже приємно що викладач предмета " Захист Вітчизни " є викладачем Сихівського району міста Львова. Бачу Ігор Іванович що девіз " Ніхто кім нас" повністю підходить Вашому курсу. Будемо рахувати, що Ви пішли в розвідку. А ми ваші колеги обовязково врахуємо Ваш досвід. Адже виховання молоді в дусі військово-патріотичного виховання, це свята справа. Я дуже поважаю прислівя " Воїна виховують з дитинства". Держава повинна мати сильну професійну армію. Навіть цар ГОРОХ не міг жити і правити без "войска ратного". Адже нашим учням деколи дуже бракує мужності, чоловічої наполеливості. Мужність це одна із рис воїна - чоловіка. І саме мужність робить незначними удари долі.

      Видалити
  3. З повагою Анатолій Миколайович

    ВідповістиВидалити
  4. https://www.youtube.com/watch?v=DmMjZPzdoAA&index=6&list=RDwIrCpOhPhOQ

    ВідповістиВидалити
  5. Не розумію кого, але головне коли?

    ВідповістиВидалити
  6. І не збирався перевершити. Кольори стандартні. Замисел народний!

    ВідповістиВидалити