неділю, 23 вересня 2018 р.

Школа Виховників Джур - 2018

21-23 вересня 2018 року у дитячому санаторії «Барвінок» на Тернопільщині відбувся семінар-тренінг для підготовки тренерів «Школи виховників Джур" Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).





Метою заходу є підготовка тренерів, які в майбутньому будуть проводити вишколи для виховників Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")".
Цей вишкіл є кроком у створенні Школи виховників Джур - Всеукраїнської вишкільної програми, ціллю якої є підготувати тисячі активістів-волонтерів, педагогів чи громадських діячів, які вирішили стати виховниками в рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")" і створити постійно діючі осередки - курені.
На семінар-тренінг було відібрані 35 спеціалістів з усіх областей України із розвитку гри, які мають особистий успішний виховницький досвід, хист і можливість стати тренерами, щоб ділитись своїм досвідом і навчати інших, як стати виховниками.
Захід проводився за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України в сфері відродження національно-патріотичного виховання.

Немає коментарів:

Дописати коментар