середу, 15 травня 2019 р.

"Джура-Десантник-2019" в Житомирі.

З 10 по 14 травня в м. Житомир відбувся Всеукраїнський вишкіл, спрямований на збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України, «Джура – Десантник».
Організатори заходу: Міністерство молоді та спорту, управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації, Командування  десантно-штурмових військ ЗСУ; 95-а окрема десантно-штурмова бригада; Житомирський військовий інститут ім. С. П. Корольова.  Понад 200 юнаків та дівчат з усієї України взяли участь у вишколі «Джура-Десантник».  Відкриття заходу відбулося 11 травня на території Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова.  Протягом вишколу молодь залучена до змагань, практичних завдань у військових частинах та на полігоні, стріляє зі справжньої зброї, вивчає теорію та історію військової справи. Своїми знаннями та досвідом із молодим поколінням діляться військовослужбовці десантно-штурмових військ, курсанти та викладачі Житомирського військового інституту ім. С.П.Корольова, пластуни.  Захід  ознайомив молодь із військовою справою, познайомив з десантниками, про яких говорить увесь світ, учні  побачили військову службу зсередини.
У вишколі прийняла участь команда СЗШ №32 "Десант-Львів". Незабутні враження, нові знайомства, запах пороху, диму та пилюки все це залишиться в пам'яті на  все життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар